محل لوگو

کار با سلول های ادغام شده در اکسل


شما نمی توانید سلولهای تکی را تقسیم کنید و آنها را به چند سلول مجزا دیگر تبدیل کنید، اما شما قادرید یک یا چند سلول را با یکدیگر ادغام کنید، بدین صورت با حفظ داده ها می توانیم اقدام به ادغام کردن سلولها در اکسل بپردازیم.

فرض کنید که شما می خواهید سلول A2 را به ۳ سلول دیگر که در کنار آن میباشد تقسیم کنید، خوب این امر در اکسل امکان پذیر نیست. اما شما می توانید با ادغام کردن سلولها و یا Merging Cell سلولهای A1,B1 و C1 را به یک سلول واحد تبدیل کنید. آنگاه داده های خود را می توانید در سلولهای A2,B2 و C2 که سه سلول مجزاء نمایش داده میشود وارد کنید در صورتیکه سلول A1 یک سلول بعنوان Head ظاهر میشود.

زمانیکه شما دو یا چند سلول افقی یا عمودی مجاور هم را با هم ادغام می کنید، سلول Merge شده به یک سلول بزرگتر تبدیل میشود که در سراسر ستون های متعدد و یا ردیف نمایش داده میشود.

بعد از ادغام کردن سلولها، شما می توانید سلولهای Merge شده را مجدد به حالت قبل و آنها را تقسیم یا Split کنید.

همچنین ببینید:آموزش پالايش داده يا Filter Data

اگر بخواهیم دو یا چند سلول را در اکسل با یکدیگر ادغام کنیم به ترتیب زیر عمل می کنیم.

  • ابتدا در تب Home در نرم افزار اکسل وارد می شویم.

 

Home Menu

 

  • آنگاه سلولهای مورد نظر را انتخاب Select می کنیم.
  • سپس در قسمت Alignment روی آیکون Merge & Center کلیک می کنیم.
  • مطابق شکل زیر گزینه اول آن که در شکل گویا می باشد و گزینه دوم آن Merge Across با استفاده آن در صورتیکه چندین سلول را انتخاب کرده باشید فقط بصورت عرضی سلولها را در هم ادغام خواهد کرد. گزینه سوم Merge Cells سلولها را بدون تراز کردن ادغام خواهد کرد. گزینه نهایی هم Unmerge Cells هم سلولها را از حالت ادغام در خواهد آورد.

 

Merge Cell

  • حال مشاهده خواهید کرد یک سلولهای مورد نظر با هم ادغام شده اند.

نکته: توجه داشته باشید در صورتیکه سلولهای مورد نظر حاوی اطلاعات باشند با یک پیغام مواجه خواهید شد که هشدار در مورد حذف اطلاعات سلولها داده می شود و نرم افزار اعلام می کند که فقط اطلاعات یک سلول آنهم از بالا سمت راست سلولها حفظ خواهد شد. به شکل زیر توجه کنید در اینجا فقط سلول حاوی Ali حفظ و Reza حذف خواهد شد.

Merge Cell Alarrm

 

همچنین ببینید:آموزش معتبر سازی اطلاعات ورودی در اکسل

لغو ادغام کردن سلولها

  • البته برای Split کردن سلولهای ادغام شده می توانید سلولهای Merge شده را انتخاب و سپس Home->Alignment->Merge & Center و از منوی کرکره ای برو ی “Unmerge Cells” لغو ادغام سلولهای کلیک کنید، اما اگر خواستید فورا بعد از عمل ادغام کردن سلولها به حالت قبل باز گردید از کلیدهای ترکیبی CTRL+Z استفاده کنید تا به وضعیت قبل باز گردید.

 

Unmerge Cells

 

پیدا کردن سلولهای ادغام شده در اکسل:

حال فرض کنید که صفحه ی کاری در اکسل شامل چندین سلول هست که عملیات Merge بروی آن انجام شده است، اگر بخواهیم آنها را با چشم پیدا کنیم شاید کاری طاقت فرسا باشد، برای این منظور می توانیم از دستور Find در اکسل استفاده کنیم تا بسرعت سلولهای ادغام شده با هم را پیدا کند.

  • در تب Home و گروه Editing بروی Find & Select کلیک کنید.

 

 

  • از منوی ظاهر شده بروی Find کلیک کنید.
  • در تب Find بروی دکمه Options و سپس Format کلیک کنید.

 

 

نکته: اگر دکمه Forrmat را مشاهده نکردید، بروی Options کلیک کنید.

  • از پنجره باز شده Find Format بروی تب Alignment قرار بگیرید و در زیر قسمت Text control تیک گزینه Merge cells را برنید و آنرا تایید “OK” کنید.

Find Format Alignment Merge Cells

 

  • حال برای پیدا کردن اولین سلول merge شده بروی دکمه Find Next و برای پیدا کردن تمامی سلولهای که merge شده اند بروی دکمه Find All کلیک کنید.

 

Find Merge Cells

 

اکنون اکسل لیستی از سلولهای ادغام شده را در پنجره Find and Replace به نمایش خواهد گذاشت. زمانیکه شما یک سلول merge شده را در لیست کلیک کنید، سلول ادغام شده در Worksheet انتخاب میشود.

نکته: اگر از قبل Format خاصی برای Find وجود داشته باشد بایستی بروی دکمه Format کلیک کرده و سپس بروی Clear Find Format را بزنید تا فرمت قبلی پاک شود.

- See more at: http://parsia.net/merging-cells-in-excel/#sthash.Fk92WAwF.dpuf

 

  انتشار : ۲۰ فروردین ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 201

دیدگاه های کاربران (0)

جزوه حسابداری مالی دکتر تاری وردی

جزوه حسابداری مالیدکتر تاری وردی ...

دانلود جزوه آموزشی حسابداری موجودی کالا

اسلاید آموزشی حسابداري‌‌موجودي‌هاي‌کالامطابق‌با‌استاندارد‌حسابداري‌شماره‌8تهیه کننده : دکتر ابراهیم‌نوروزبیگی ۶۴ صفحه ...

دانلود پاورپوینت  مایکوباکتریوم ها

دانلود پاورپوینت مایکوباکتریوم ها

این فایل در 36 اسلاید بصورت پاورپوینت جهت دانشجویان رشته میکروبیولوژی و ژنتیک تهیه و آماده ارائه در سمینار میباشد  مایکو باکتریوم ها مایکوباکتریو توبر کلوزیس : وي‍‍ژگي هاي رشد : واكنش در برابر عوامل فيزيكي و شيميايي : بيماريزايي : محتويات باسيل سل : آسيب شناسي الف) ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما